Personvern & Cookies

Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (ivinden.no), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

ivinden.no har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Ansvar for innhold på nettstedet

ivinden.no endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker ivinden.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

I tilfeller der du ønsker å handle i nettbutikken og/eller ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.

Kommunikasjon

Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg. Når du handler i nettbutikken sender vi deg dessuten en e-post med ordrebekreftelse.

Linker til andre nettsteder

ivinden.no kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.ivinden.no

Personopplysninger registrert hos ivinden.no

ivinden.no behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert når du oppretter en profil hos oss. Vi samler inn denne informasjonen for at du skal motta din bestilling. Det registreres opplysninger om blant annet; navn, adresse, informasjon om bestillingen og om du har bekreftet at du har lest og godtatt salgsvilkårene. Sensitive personopplysninger vil ikke bli lagret. Under ingen omstendigheter vil denne informasjonen, selges eller videreformidles til en tredjepart.

Om du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller har mangler, ber vi deg om å kontakte oss per e-post: salg@ivinden.no så fort som mulig. Vi vil deretter sørge for at feilen eller mangelen blir rettet opp.

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på salg@ivinden.no

Cookies

ivinden.no benytter seg av "cookies". Med cookies lagres brukerens adferd på brukerens harddisk på nettstedet den besøker. Informasjonen blir blant annet brukt som et hjelpemiddel for deg som bruker og til statistikk. Cookies innebærer ingen sikkerhetsrisiko, men funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet og nettbutikken, spesielt da tidligere adferd ikke huskes, for eksempel innloggingspassord og lagrede produkter.

En oversikt over cookies benytter oss av - Oversikten lister opp cookies vi benytter oss av og hvilken informasjon de lagrer:

CATEGORY_INFO Informasjon på sidene, noe som gjør at nettbutikken laster raskere.
CUSTOMER En kryptert versjon av din kunde ID i nettbutikken.
CUSTOMER_AUTH En indikator, om du er innlogget i nettbutikken.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Lagrer kundesegment IDen.
EXTERNAL_NO_CACHE Et flagg som indikerer om caching er aktivert eller ikke.
FRONTEND Din økt ID på serveren.
LAST_CATEGORY Kategorien du besøkte sist.
LAST_PRODUCT Produktet du så på sist.
NO_CACHE Indikerer om cache er tillatt.
STF Informasjon om produktene du har sendt per e-post til venner.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikerer om en kunde har tillatt bruk av cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produktene du nylig har sett på.